Uživajte u boravku u TC Jarun

Sunčano vrijeme i otvaranje ugostiteljskih terasa kao da su već najavili dolazak proljeća i duži boravak na otvorenom. Cijeli kompleks TC Jarun time je dodatno oživio i vraćen je onaj poznati žamor duž svih hodnika i staza.

Naši stalni korisnici već su dobro upoznati da na našoj tržnici svakodnevno mogu pronaći svježe voće i povrće, kvalitetne domaće mesne i mliječne proizvode ali i frišku jadransku ribu. Za na placu, bogata ponuda očekuje vas i u brojnim trgovinama na ostalom dijelu TC Jarun gdje vas čekaju i brojne trgovine s odjećom i obućom, naočalama, satovima, slatkišima i brojnim drugim proizvodima. Da kod nas možete obaviti baš sve što vam treba spomenut ćemo još i trgovine s alatom, školskim priborom, raznim delicijama…

Ako trebate fotografije za dokumente, rezervne ključeve, prstenje za vjenčanje, usluge knjigovodstva, osiguranje za vozilo ili dom, šišanje ili krojačke popravke, i to možete obaviti kod nas.

Kod nas možete i ručati, kupiti gablec ili ponijeti hranu kući za cijelu obitelj ili pak uživati na sunčanoj terasi u nekom od naših caffea.

Uživajte u boravku u TC Jarun.

Odgovori