Vinogradarstvo Ćasić kroz uzgoj plemenitih sorti koje daju vrhunska vina nastavlja dugu tradiciju pakračkog vinarstva vraćajući stari sjaj i sam Pakrac na vinsku kartu Hrvatske.

Vinogradarstvo Ćasić vodi mladi vinar Saša Ćasić koji se s vinarstvom počeo baviti u devetnaestoj godini.

U pakračkom naselju Donja Obrijež uz obiteljsku kuću podigao je tada nasad vinove loze veličine 4,5ha. Uz obiteljsku kuću nalaze se i dvije gospodarske zgrade te manji voćnjak. Postupno, Saša je izgradio i opremio vinski podrum, kako bi u godinama punog roda mogao pokrenuti proizvodnju, te kušaonicu vina koja isključivo služi kao prodajno mjesto na gospodarstvu.

Proizvodnja je u potpunosti orijentirana na ekološku proizvodnju vina, što podrazumijeva što manju upotrebu kemijskih sredstava. Da bi trsovi dali kvalitetno vino treba ih obrađivati na što prirodniji način, što uključuje gnojidbu stajskim gnojem te posebnu zaštitu autohtonim bakterijama kojima je također potreban zreli stajski gnoj.

Saša znatno ulaže i u razvoj seoskog turizma. Tako uz ponudu rekreacijskog jahanja u pripremi je i izgradnja objekta smještajnog kapaciteta kao i ugostiteljskog objekta.